Voorstelling

Over Verbeeck Plastics

Opgericht als familiebedrijf in 1994 te Lichtaart, is Verbeeck Plastics gestart met het spuitgieten van technische stukken voor o.a. de automobielsector, stofzuigers, enz.

In 1998 werd het bedrijf uitgebreid met het spuitgieten van dunwandige plastic verpakkingen voor de voedingsindustrie. De activiteit die onze specialiteit en hoofdactiviteit is geworden!Door de snelle groei werd Verbeeck Plastics NV vervolgens opgestart in 2000, wat uiteindelijk resulteerde in een verhuis in 2002 naar onze nieuwe vestiging te Olen, Turfputten 3.
Gelegen in het midden van de Kempen, vlak aan de oprit van de E313-autostrade zorgt dit voor een optimale bereikbaarheid.In deze gloednieuwe gebouwen vond op dat moment eveneens een ruime uitbreiding van het machinepark plaats, en werd de basis gelegd voor een steeds evoluerende drang naar innovatie en kwaliteit.

Marc en Sybille, als oprichters van het bedrijf, hebben hun opvolging en de toekomst verzekerd gezien in hun zonen, Monny en Jimmy. De know how en continuiteit blijft hierdoor gegarandeerd in huis.
Uit het feit dat Verbeeck Plastics een familiebedrijf is volgt eveneens dat de betrokkenheid en motivatie om een goed product te produceren hoger ligt dan elders!

Het bedrijfsgebouw beslaat in totaal meer dan 5000m2 en beschikt eveneens over ruime stockeerruimte.

BRC IOP Issue 4

Opnieuw BRC gecertificeerd !

 

1-liter beker